dairy products line icon

Dairy production line

خط تولید لبنیات

خط تولید لبنیات به منظور تولید انواع محصولات لبنی استفاده می شود تا نیاز جامعه امروزی به منابع غنی پروتئین، کلسیم و ویتامین ها را تامین نماید. ما با سالها تحقیق و پژوهش، فرآیندهای تولید سنتی لبنیات را با بروزترین تکنولوژی های فنی و الزامات بهداشتی تلفیق نموده و انواع مختلف خطوط فرآوری لبنیات را طراحی و اجرا می نماییم.

گروه صنعتی رادفر  با کیفیت ترین ماشین آلات از مخازن دریافت شیر ​​تا تجهیزات پاستوریزاسیون و حتی بسته بندی را ارائه می دهد و شما می توانید با احداث این خطوط تولید لبنیات، تمامی محصولات شناخته شده مانند شیر، ماست، پنیر  و حتی محصولاتی خاص همچون کشک را  با کیفیت بالا تولید نمایید.

با ما در تماس باشید!

آیا به اطلاعات بیشتری نیاز دارید؟
می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

تماس با ما تماس با ما

امروزه بدلیل افزایش تقاضا برای محصولات لبنی، احداث خطوط تولید لبنیات استاندارد نقش حیاتی در حصول اطمینان از دسترسی مردم به محصولات لبنی ایمن و مغذی دارد.

خط تولید لبنیات مجموعه ای از مراحل چند گانه ای است که شیر خام برای تبدیل شدن به یک محصول لبنی مانند شیر، پنیر، ماست یا بستنی طی می کند و محصولات نهایی آن به سلیقه کارفرما، نوع شیر اولیه و تجهیزات بکار رفته وابسته است اما بطور کلی فرآورده های یک خط تولید لبنیات شامل محصولات زیر می شود:

کره یکی از فرآورده های خط تولید لبنیات

خط تولید کره

کره سنتی، کره مارگارین و …

ماست یکی از فرآورده های خط تولید لبنیات

خط تولید ماست

ماست ساده، طعم دار، پروبیوتیک، همزده، چکیده و …

پنیر یکی از فرآورده های خط تولید لبنیات

خط تولید پنیر

پنیر خامه ای، پنیر لاکتیک، پنیر پروسس، پنیر لیقوان

خط تولید شیر

شیر پاستوریزه، استریل، تغلیظ شده، شیر UHD

بستنی یکی از فرآورده های خط تولید لبنیات

خط تولید بستنی

بستنی سنتی، بستنی میوه ای، بستنی طعم دار

دوغ یکی از فرآورده های خط تولید لبنیات

خط تولید دوغ

دوغ ساده، دوغ طعم دار، دوغ گازدار و …

خامه یکی از فرآورده های خط تولید لبنیات

خط تولید خامه

خامه صبحانه، خامه فرم گرفته، خامه زده شده

شیر خشک یکی از فرآورده های خط تولید لبنیات

خط تولید شیر خشک

شیر خشک ضد آلرژی، بدون لاکتوز، بدون گلوتن و …

خط تولید پنیر پیتزا

پنیر پیتزا موزارلا، چدار، پارمزان، گودارا، ریکوتا و …

مزایا پیاده سازی خط تولید لبنیات

لبنیات یکی از اقلام ثابت در سبد غذایی هر خانوار می باشد، در نتیجه با راه اندازی خط تولید لبنیات بازار تقاضای محصولات شما همیشه مشتری خواهد داشت و قابل عرضه برای مصارف خانگی، صنعتی و حتی صادرات می باشد. اما از سویی دیگر حفظ سلامت محصولات و نیز تولید با حجم بالا فاکتور مهمی در موفقیت کسب و کار شماست!

با کسب مشاوره از گروه صنعتی رادفر و راه اندازی یک خط تولید لبنیات با تجهیزات اتوماتیک و نیمه اتوماتیک پیشرفته میزان بهره وری، کیفیت و سلامت فرآورده های خود را بهبود بخشیده و محصولات لبنی خود را با کمترین هدررفت و بصورت کاملا بهداشتی تولید نمایید. همچنین بدلیل امکان تولید محصولات جانبی فراوان از پایه شیر (همچون پنیر، ماست، دوغ، بستنی و …) در مقیاس بالا می توانید میزان درآمد خود را چندین برابر نمایید.

پاسخ به تمام سئوالات شما

متخصصان ما آماده ارائه مشاوره به شما هستند

ما با بیش از ۳۰ سال تجربه آماده پاسخ گویی به سئوالات شما و ارائه مشاوره در زمینه طراحی و اجرای خطوط تولید لبنیات هستیم.

برای دریافت مشاوره با ما تماس بگیر
اینفوگراف خط تولید لبنیات

مراحل تولید انواع محصول در خط تولید لبنیات

مراحل خاص درگیر در خط تولید لبنیات بسته به محصول نهایی متفاوت بوده و در برخی از محصولات لبنی خاص نیز ممکن است تحت مراحل فرآوری اضافی مانند تخمیر (برای ماست و پنیر)، رسیدن (برای پنیر) و انجماد (برای بستنی) قرار گیرند.اما روند کلی به شرح زیر است:

1. دریافت، فیلتراسیون و خنک سازی شیر خام
Milk storage tanks radfar

شیر خام پس از دریافت از دامداری ها، ابتدا فیلتر می شود تا هر گونه ناخالصی مانند کثیفی، گرد و غبار و باکتری ها را از بین ببرد.سپس برای سنجش میزان  pH، دما ، چربی، پروتئین و میزان خطرات میکروبی مورد آزمایش قرار می گیرد. در نهایت خنک شده و تا ورود به چرخه خط تولید لبنیات در مخازن دوجداره و سه جداره ذخیره می شود.

پاستوریزاتور، یکی از تجهیزات خط تولید لبنیات است

در فرآیند پاستوریزاسیون در خط تولید لبنیات، شیر را به مدت ۱۵ ثانیه در دمای ۶۳ تا ۷۲ درجه سانتیگراد یا به مدت ۱ ثانیه در دمای ۷۲ تا ۷۸ درجه سانتیگراد گرم می کنند. باکتری های غیر مفید شیر در طی این مرحله از بین رفته و در اصطلاح شیر پاستوریزه می شود. سپس به منظور حفظ کیفیت شیر پس از پاستوریزاسیون، دمای آن را با تبادل دمایی تا حد ۴ درجه سانتی گراد کاهش می دهند. این عمل به افزایش عمر و جلوگیری از فساد محصولات لبنی کمک شایانی می نماید.

سپراتور، یکی از تجهیزات خط تولید لبنیات است

در این مرحله ابتدا بسته به محصول نهایی، چربی یا آب در دستگاه سپراتور جدا سازی شده و به مقدار نیاز مجددا به شیر تزریق می شود. سپس در همگن سازی گلبول های چربی شیر با استفاده از فشار بالا به بخش های کوچک تر تبدیل و به طور مساوی در آن پخش می گردد تا شیر یکنواخت تر، کرمی تر و پایدار تر شود. هدف از این بخش بهبود طعم، رنگ، ویسکوزیته، خواص غذایی و عمر مفید شیر و نیز جلوگیری از رسوب لایه های چربی در سطح شیر می باشد.

مبدل حرارتی، یکی از تجهیزات خط تولید لبنیات است

استریلیزاسیون شیر فرآیندی است که طی آن تمام میکروارگانیسم‌های زنده برای اطمینان از سلامت شیر در طولانی مدت حذف می‌شوند. این فرآیند باعث حذف باکتری‌ها، ویروس‌ها،انگل‌ها و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های ناشی از غذا شده و ماندگاری شیر برای نگه داری طولانی مدت را افزایش داده و طعم و کیفیت آن را بهبود می بخشد.

رایج ترین روش های استریلیزاسیون در خطوط تولید لبنیات، HTST (گرم کردن شیر به مدت ۱۵ ثانیه در دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد) و UHT (قرار دادن شیر در دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد به مدت چند ثانیه) می باشد.

پروسس تانک، یکی از تجهیزات خط تولید لبنیات است

در این مرحله، بسته به محصول نهایی که قصد تولید آن را داریم عملیاتی همچون تخمیر، افزودن اسید لاکتیک، کازئینات کلسیم و رنگ های خوراکی روی شیر انجام می شود.

دستگاه بسته بندی خط تولید لبنیات

پس از فرآوری بسته به نوع آن، محصول در ظروف مختلفی مانند کارتن، بطری و کیسه به صورت کاملا بهداشتی  بسته بندی شده و در سردخانه یا یخچال تا زمان ارسال به بازار انبار می شوند.

دستگاه CIP سه مرحله ای

شستشو و استریل کردن خطوط تولید لبنیات برای از بین بردن آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی ضروری است. این فرآیند معمولاً با آب گرم و مواد شوینده قوی انجام می‌شود. پس از شستشو، از یک ماده ضدعفونی کننده برای از بین بردن باقی‌مانده‌های مواد شوینده و میکروارگانیسم‌های مقاوم استفاده می‌شود. گندزدایی باید به طور منظم قبل از شروع بکار تجهیزات انجام شود تا از ایمنی محصولات لبنی تولید شده اطمینان حاصل شود.

مزیت خطوط تولید لینیات گروه کارخانجات صنعتی رادفر

کمترین دخالت دست و تولید محصول کاملا بهداشتی

قابلیت طراحی خطوط تولید با ظرفیت های مختلف

قابلیت تولید انواع محصولات لبنیات با رسپی های مختلف سرعت و بازدهی بالا

فرآوری و تجهیزات خاص انواع خط تولید لبنیات

شیر منبع غنی از مواد مغذی است، اما با فرآوری می‌توان آن را به محصولات متنوع ‌تری با ارزش غذایی بالاتر مانند شیرUHT، ماست، کره، پنیر، کشک، خامه و دوغ تبدیل کرد.

فرآوری شیر یک فرآیند پیچیده و چند مرحله‌ای است که به منظور افزایش ارزش غذایی و ماندگاری محصولات لبنی انجام می‌شود. پیشرفت علم و ظهور خطوط خودکار تولید، به طور قابل توجهی صنعت لبنیات را متحول کرده‌ و باعث شده‌ است که این فرآیند ساده‌تر، کارآمدتر و با کیفیت‌تر شود.

کارشناسان ما در گروه صنعتی رادفر با تلفیق فناوری و اتوماسیون به طور قابل توجهی این فرآیند را بهبود بخشیده‌ و خطوط تولید لبنیات اتوماتیک و نیمه اتوماتیک را با حداکثر بهره وری و کیفیت طراحی و پیاده سازی می نمایند.

در خط تولید لبنیات، بسته به نوع محصولی که قصد تولید آن را داریم، عملیات مختلف حرارتی یا مکانیکی روی شیر انجام می‌شود. این عملیات می‌تواند شامل تخمیر، استریلیزاسیون یا استفاده از موادی همچون اسید لاکتیک و کازئینات کلسیم باشد.

شیر

فلوچارت خط تولید لبنیات - شیر

محبوب ترین محصول خط تولید لبنیات شیر می باشد. فرآوری شیر در خط تولید لبنیات یک فرآیند چند مرحله ای است که طی آن شیر خام از دامداری ها جمع آوری شده و به یک کارخانه لبنی منتقل می شود. در کارخانه، شیر خام تحت فرآیندهای مختلفی مانند استاندارد سازی چربی، پاستوریزاسیون، همگن سازی و … قرار می گیرد تا به شیر بهداشتی و سالم برای مصرف تبدیل شود.

محصول نهایی خط تولید، دو نوع شیر پاستوریزه و شیر Uht می باشد:

  • شیر پاستوریزه:  شیر پاستوریزه در دمای پایین تری از شیر استریلیزه جوشانده می شود و برای مصرف در کوتاه مدت تولید می شود.
  • شیر استریلیزه:  این محصول در دمای بسیار بالاتری از شیر پاستوریزه پاستوریزه می شود و ماندگاری بیشتری دارد.

انتخاب نوع خط تولید شیر به عوامل مختلفی مانند نیاز بازار و شرایط نگهداری شیر بستگی دارد.

تجهیزات بکار رفته در خط تولید شیر برای تولید دیگر محصولات جانبی لبنی نیز بکار می رود و برای هر محصول خاص فقط یک یا دو دستگاه اضافه یا کم می شود.

پایه ای ترین تجهیزات خط تولید لبنیات عبارتند از: مخازن استیل، دستگاه های خنک کننده شیر، مبدل های حرارتی، سپراتور، پاستوریزاتور، هموژنایزر، مخازن پروسس، تجهیزات بسته بندی، شیر سرد کن، تجهیزات CIP، پلیت کولر،کلاریفایر، فیلتراسیون، باکتریفیوژ، تری بلندر، آیس بانک، سیستم پایپینگ و …

برای آشنایی کامل با تجهیزات و روند تولید شیر، میتوانید به صفحه خط تولید شیر پاستوریزه سایت مراجعه نمایید.

خط تولید لبنیات - پنیـــر

فلوچارت خط تولید لبنیات - پنیر

خط تولید پنیر مجموعه‌ای از تجهیزات و فرایندهایی است که برای تولید پنیر از شیر خام استفاده می‌شود.

در یک خط تولید لبنیات که در صدد تولید پنیر است، ابتدا شیر خام پاستوریزه می‌شود تا از رشد میکروارگانیسم‌های مضر جلوگیری شود. سپس در دستگاه مایه پنیر یا لخته گیر اسید یا آنزیم به شیر اضافه کرده و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت استراحت داده می شود تا پروتئین‌های شیر به هم چسبیده و لخته تشکیل شود. سپس در سپراتور پس از تشکیل لخته، آب پنیر از لخته جدا می‌شود. آب پنیر حاوی چربی، پروتئین و قند شیر است. ماده باقیمانده با دستگاه پرس فشرده می‌شود تا به شکل دلخواه درآید و در نهایت با مالیدن نمک به سطح پنیر نمک‌زنی می‌شود تا طعم و ماندگاری آن افزایش یابد.

بسته به نوع پنیر، ممکن است مراحل دیگری نیز به این فرایند اضافه شود. به عنوان مثال، برخی از پنیرها قبل از فشرده‌سازی، حرارت داده می‌شوند. برخی دیگر نیز قبل از نمک‌زنی، در آب یا آب نمک نگهداری می‌شوند.

گروه صنعتی رادفر، علاوه بر دستگاه‌های معمول در خطوط تولید لبنیات، تجهیزات خاص تولید پنیر شامل مخزن انعقاد شیر یا لخته‌گیر، Whey separator یا دستگاه تخلیه آب پنیر، دستگاه‌های پرس پنیر، مخازن یا تجهیزات نمک‌زنی و … را ارائه می‌نماید.

خط تولید لبنیات - ماست

برای تولید ماست تمامی مراحل با تولید شیر یکسان است و فقط در مرحله مایه زنی و در دستگاه انکوباسیون شیر با مایه ماست که حاوی باکتری‌های تخمیر کننده است، مخلوط شده و در دمای کنترل‌شده (بین ۴۰ تا ۴۵ درجه سانتیگراد در گرمخانه) قرار می‌گیرد. این باکتری‌ها در دمای مناسب، شیر را تخمیر و باعث ایجاد اسید لاکتیک می‌شوند. اسید لاکتیک باعث سفت شدن ماست و ایجاد طعم و عطر آن می‌شود.

در این مرحله اگر محصول، ماست ساده بود؛ پس از تخمیر، برای جلوگیری از رشد باکتری‌های مضر سرد شده و سپس در ظروف بسته بندی و آماده مصرف می‌شود. اما اگر محصول نهایی ماست های همزده باشد، شیر پس از تلقیح و اضافه شدن باکتری تخمیر، به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دستگاه همزن یا مخازن مخصوص همزن دار، مخلوط و به هم زده می‌شود. این عمل باعث شکسته شدن ساختار پروتئین‌های شیر گردیده و ماست همزده بافتی یکدست و کرمی پیدا می کند.

مهندسان رادفر، با تجربه و مهارت خود، انواع خطوط تولید ماست صنعتی را نصب و راه‌اندازی می‌کنند. همچنین، با ارائه آموزش‌های لازم، کارکنان مشتری را برای کار با ماشین‌آلات خاص مانند انکوباسیون، پاستوریزاتور و هموژنایژر آماده می‌کنند.

فلوچارت خط تولید لبنیات - ماست

خامه

یکی دیگر از محصولات خط تولید لبنیات، خامه است که معمولا به شکل خامه صبحانه، خامه قنادی و … در بازار عرضه می شود. فرآیند تولید خامه از نظر تعداد مراحل بسیار مشابه خط تولید شیر پاستوریزه است و تنها تفاوت آن در زمان پاستوریزاسیون است که خامه را به مدت ۱۰ ثانیه در دمای ۸۰ تا ۸۵ درجه سانتیگراد حرارت می دهند! همچنین برای تایید عمل پاستوریزاسیون و غیر فعال شدن آنزیم فسفاتایز، بجای تست فسفاتایز از تست پراکسیدایز استفاده می‌شود. این امر به دلیل محتوای چربی بالاتر خامه است که باعث می‌شود خامه در برابر حرارت مقاوم‌تر باشد.

روند تولید بدین صورت است که شیر تازه دریافت شده از دامداری پس از آزمایش سلامت، پاستوریزاسیون و هموژنیزاسیون، از طریق سانتریفیوژ خامه گیری با استفاده از نیروی گریز از مرکز انجام و شیر به دو قسمت شیر کم چرب و خامه تقسیم می‌شود.

در ادامه بسته به نوع خامه تولیدی، ممکن است به آن شکر یا سایر مواد شیرین‌کننده اضافه می‌شود تا خامه شیرین شود یا به خامه مواد طعم‌دهنده مانند وانیل، شکلات یا عصاره میوه اضافه ‌می شود تا خامه طعم‌دار تولید گردد. همچنین، خامه‌های مخصوص پخت و پز ممکن است پردازش‌های اضافی مانند استانداردسازی یا پاستوریزاسیون مجدد داشته باشند. در نهایت تا دمای ۴ درجه سانتیگراد خنک شده و در ظروف مناسب بسته بندی و برای توزیع آماده می‌شود.

گروه صنعتی رادفر، با ارائه خدمات جامع، به مشتریان خود کمک می‌کند تا خط تولید لبنیات متناسب با نیاز و بودجه خود را داشته باشند. خطوط تولید لبنیات رادفر، از فولاد ضد زنگ ساخته شده است که به راحتی قابل شستشو و ضدعفونی هستند. این امر، اطمینان حاصل می‌کند که شیر به طور بهداشتی و ایمن پردازش می‌شود.

فلوچارت خط تولید لبنیات - خامه

پنیـر پیتـــــــــزا

فلوچارت خط تولید لبنیات - پنیر پیتزا

پنیر پیتزا یک نوع پنیر کشدار است که به دلیل طعم و بافت خاص خود، از محبوب‌ترین انواع پنیر در جهان محسوب می شود. این محصولِ خط تولید لبنیات از شیر گاو تولید می‌گردد که ابتدا پاستوریزه و در سپراتور چربی آن جدا می شود. سپس تحت فرآیندهای تخمیری مانند (اضافه کردن اسید سیتریک یا کشت با مایه پنیر و استارتر لاکتوباسیلی) قرار می‌گیرد تا پروتئین‌های شیر لخته شده و دلمه به دست آید. پنیر های اولیه حاوی مقداری آب اضافی هستند که ممکن است باعث کاهش کیفیت پنیر شود. به همین دلیل، با استفاده از دستگاه آبگیری و نیروی گریز از مرکز، آب اضافی آن ها خارج می شود. در ادامه دلمه ها در تونل انجماد خنک شده و در همان مکان و بسته به نوع محصول نهایی، مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در معرض دمای حدود ۴۰ درجه و رطوبت کنترل شده قرار خواهند گرفت. در طی این مدت پروتئین های موجود در پنیر تغییر شکل داده و اصطلاحاً به بلوغ می رسند، کشسان‌تر شده و طعم و بافت آن بهبود یابد. پنیر تازه به دستگاه پخت منتقل شده و مواد لازم همچون ریکوتا، نمک های امولسیون کننده (مانند تری سدیم سیترات و تترا سدیم پیروفسفات) ، نشاسته و استلایزر به آن اضافه و مخلوط می شود تا قابلیت ذوب و کشش پذیری آن افزایش پیدا کند. سپس، مجددا در سردخانه منجمد و بسته به نوع پنیر در قالب‌های مخصوص ریخته و تحت فشار قرار می‌گیرد تا شکل و بافت مناسبی پیدا کند و در نهایت، بسته‌بندی شده و به سردخانه انتقال می یابد.

پنیر پیتزا انواع مختلفی همچون موزارلا، چدار، پارمیزان و … دارد و بازار آن در حال رشد است. اگر به فکر راه اندازی کسب و کار در این زمینه هستید، گروه صنعتی رادفر می تواند بهترین انتخاب برای شما باشد. ما انواع دستگاه های خط تولید پنیر پیتزا را با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای بهداشتی تولید می نماییم که می توانید برای آشنایی کامل با تجهیزات و روند تولید پنیر پیتزا، به این صفحه مراجعه نمایید.

خط تولید لبنیات - بستنی

فلوچارت خط تولید لبنیات - بستنی

خط تولید بستنی مجموعه‌ای از ماشین‌آلات و تجهیزات است که در مقیاس صنعتی و به صورت نیمه اتوماتیک یا اتوماتیک برای تولید بستنی استفاده می‌شود. روند کار این دستگاه‌ها بدین صورت است که در ابتدا شیر طی روند معمول به خامه تبدیل و سپس مواد اولیه بستنی شامل شیر خام، خامه، شیر خشک، پروتئین آب پنیر، قند مایع (لاکتوز و فروکتوز) و مواد پایدار کننده (مانند کازیین و هموسلولز) در مخازن همزن دار مخلوط می‌شوند. بعد از آن مخلوط تا دمای  ۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده و برای یکدست شدن گلبول های چربی، در هموژنایزر همگن می گردد. در ادامه در دمای ۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ ثانیه پاستوریزه شده و بعد از آن تا ۵ درجه سانتی گراد خنک خواهد شد. سپس در مخازن دوجداره همزن دار به آن مواد طعم دهنده مانند عصاره میوه یا وانیل اضافه و به مدت ۴ تا ۶ ساعت به آرامی هم زده می شود تا مخلوط قوام پیدا کند. بستنی در این مرحله به تونل انجماد انتقال و در دمای بسیار پایین یخ می زند. در نهایت محصول در قالب‌ها ریخته و بسته‌بندی می‌گردد.

گروه صنعتی رادفر، تجهیزات خط تولید بستنی از جمله هموژنایزر، پاستوریزاتور، تونل انجماد و مخازن همزن دار از استیل ضد زنگ تولید می‌کند تا علاوه بر مقاومت در برابر خوردگی و سایش، بتوانند در شرایط سخت کارکرد طولانی مدت، عملکرد مناسبی داشته باشند.

خط تولید لبنیات -کــــره

کره یک محصول غذایی محبوب است که در بسیاری از غذاها و دسرها استفاده می‌شود. برای فرآوری کره  گاهی از ماست پرچرب (با اضافه کردن آب و همزدن مداوم در دستگاه کره گیر) استفاده می شود اما در مقیاس بالا و تولید به صورت صنعتی، کره از شیر خام گرفته می شود.  در ابتدا چرخه خط تولید لبنیات، شیر بعد از تست و فیلتر، چربی (خامه) آن با استفاده از دستگاه سپراتور جداسازی شده و سپس برای از بین رفتن باکتری‌های مضر پاستوریزه می شود. در ادامه خامه پاستوریزه شده خنک شده و به یک مخزن همزن دار انتقال و باکتری های مفید مانند اسید لاکتیک به آن اضافه می شود. سپس به مدت چند ساعت در دمای کنترل شده نگهداری می شود تا ترش شده و طعم و بافت خامه را بهبود یابد. در مرحله بعد، خامه به دستگاه چرن اضافه می شود، میله های چرن با سرعت بالا می چرخند و خامه را مخلوط می کنند. در این فرآیند، پروتئین های خامه شکسته می شوند و چربی آن از آن جدا می شود و در پایان  خامه به کره تبدیل می شود.

پس از کره زنی، کره حاوی مقداری دوغ کره است. دوغ کره طعم و بافت کره را خراب می کند. بنابراین، آن را با آب سرد می شویند تا پروتئین های موجود در دوغ کره لخته و به راحتی از کره جدا شوند. بعد از آن به کره نمک زده می شود و در نهایت قالب زنی شده و در ظروف مناسب بسته بندی می گردد.

به طور معمول، کره‌های صنعتی دارای ۸۰ درصد چربی هستند اما میزان چربی کره تولیدی با توجه به نیاز بازار و سلیقه مصرف‌کنندگان می‌تواند متفاوت باشد.

دستگاه‌های مختلفی همچون پاستوریزاتور، استانداردساز و دستگاه کره زنی یا چرن و مخازن برای انجام مراحل مختلف تولید کره بکار گرفته می شوند.

فلوچارت خط تولید لبنیات - کره

مراحل راه اندازی خط تولید لبنیات گروه صنعتی رادفر

customer-service-line-2
plan
factory
drafting
Industrial Machin
after sales service

مشاوره تلفنی و حضوری

تهیه پلان و بررسی ابعاد زمین

بازدید از پروژه های اجرایی

جانمایی و تعیین ظرفیت ماشین آلات

اجرا و نصب تجهیزات خط تولید لبنیات

خدمات پس از فروش

با ما در تماس باشید!

آیا به اطلاعات بیشتری نیاز دارید؟
می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

تماس با ما
امتیاز: 3/ 5